Dienstenleveranciers

logo-claranet

Glasvezel biedt u ongekende mogelijkheden en voordelen. Claranet levert al sinds 1998 diensten over glasvezel onder de naam Fiberspeed. Internettoegang over glasvezel biedt hoge bandbreedtes en beschikbaarheidsgaranties (uptime) voor relatief lagere kosten. Het is onze ervaring dat er in eerste instantie aan internettoegang wordt gedacht. Daarnaast zijn er ook andere diensten leverbaar over glasvezel, zoals VPN- en datacenterkoppelingen, online backup en E-mailoplossingen.
Een meer uitgebreide beschrijving van de diensten van Claranet voor Glasnet deelnemers kunt u hier vinden of op www.claranet.nl.
Voor advies en ondersteuning voor het vinden van de juiste oplossing kan contact worden opgenomen met Clara.net afdeling verkoop via +31 (0)40 239 33 01 of verkoop@claranet.nl.

Kijk voor meer informatie op onze website.


Levelfour is de nieuwe naam voor CrossNetworks, XRC en NXTcom.
Levelfour is een Access, Transport en Service Provider op het gebied van Glasvezel, netwerken, internet en telefonie. We bedienen Service Providers, wholesalers, resellers en retail.

Zie voor meer informatie: www.levelfour.nl
Voor vragen kunt ons altijd een email sturen naar info@levelfour.nl of telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 088 – 2290499


Dstny levert glasvezeldiensten aan bedrijven en overheden door heel Nederland.
Naast zakelijk internet zijn wij gespecialiseerd in Managed Voice, werken in de cloud en het koppelen van bedrijfslocaties door middel van IP-VPN of E-VPN.

Dstny
Sluitappel 49-51
5491 TS Sint Oedenrode
Algemeen 088 204 22 00
www.dstny.nl


E-Quest levert al ruim 13 jaar haar internetdiensten over haar eigen glasvezelnetwerk in regio de Peel en in samenwerking met Glasnet Veghel nu ook in regio Meierijstad. Hierdoor kunt u als organisatie gebruik maken van onze hoogwaardige diensten tegen scherpe tarieven. Met onze internetverbinding bent u verzekerd van een stabiele verbinding en bent u voorbereid op de toekomst.  E-Quest is een snelgroeiend en technologisch hoogstaande ICT dienstverlener met vestigingen in Helmond en Veghel. De ICT- dienstverlening wordt door 80 enthousiaste professionals gefaciliteerd voor bedrijven in Brabant, waarbij de focus ligt op bedrijven met hun hoofdvestiging in en rondom regio de Peel of Meierijstad.

Met onze unieke combinatie van de volgende 4 pijlers kunnen wij onze klanten ontzorgen op ICT gebied:

 • Glasvezeldiensten (internet, point-to-point en darkfiber)
 • Kantoorautomatisering (hard en software, projecten, security, beheer en support)
 • Datacenterdiensten (colocatie, cloud en online backup)
 • Business Intelligence (dashboards, apps en procesoptimalisatie)

Wij ontzorgen u op ICT vlak zodat u zich kunt focussen op het succesvol zijn van uw business!
Meer informatie over ons kunt u vinden op www.e-quest.nl of via 0413 783 783


Pocos staat al bijna 20 jaar voor ‘Powering Communication Solutions’.
Ons Communicatie platform is bereikbaar via vrijwel alle koper en glasinfrastructuren in de Benelux.
We geven u de touwtjes in handen met de mogelijkheid tot eigen facturatie en self-managed services voor u of uw klanten, via uw eigen online omgeving. Hiermee blijft u 100% bereikbaar voor uw klanten met ruimte voor focus op service, ondersteuning en advies.

Een greep uit onze oplossingen:

 • Vodafone Vast-Mobiel Integratie volledig geïntegreerd met Xelion
 • VoIP, Hosted Voice, Sip Trunk, 0800/0900/088/buitenlandse nummers etc.
 • VPN, Connectiviteit en Internet
 • Cloud, hosting, colocatie, virtual servers, Office 365, hosted Exchange,
  online back-up
 • Vodafone Mobiele telefonie en private GSM voor 99,9% dekking
 • Meer dan 31 verbonden netwerken waaronder veel lokale glasvezel netwerken

Wij staan voor:

 • Onafhankelijk en open netwerk
 • Het alternatief voor onderscheidende innovatieve diensten en netwerken
 • Technische expertise voor flexibele ondersteuning
 • Netwerk volledig in eigen beheer en hoogst mogelijke beschikbaarheid
 • Interessant verdienmodel
 • 100% klanteigendom

Meer informatie over Pocos en haar diensten kunt u vinden op de website.   Voor vragen  kunt ons altijd een email info@pocos.nl sturen of telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 088-0100700


Benk Groep is partner van Pocos
Benk Groep staat voor hoge kwaliteit en goede service. Wat uw vraag ook is, wij denken met u mee en lossen het snel voor u op. Als onafhankelijke aanbieder van telefonie, internet en ICT bent u niet aan één partij gebonden en kunnen wij u het beste advies op maat geven. Daarbij kijken we niet alleen naar vandaag of morgen, maar kijken we vooral ook vooruit. Zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van de beste oplossing.

Onze sterke punten
Wilt u een nieuwe internetverbinding, uw netwerkbeheer uitbesteden of wilt u via de cloud werken maar weet u niet waar u moet beginnen? Benk Groep denkt graag met u mee. Benk Groep heeft ruime en brede ervaring met internet, telecom, ICT, cloud, beveiliging, track & trace voor de zakelijke markt en biedt hierop support op maat. Waardoor wij uw organisatie op elk vlak in de breedte kunnen helpen. Voor onafhankelijk advies op maat, support en ondersteuning, maar bijvoorbeeld ook voor VoIP telefonie of het aanleggen van een nieuwe internet- of telefoonverbinding.

Contact
Benk Groep B.V.
Le Havre 104
5627 SV Eindhoven
T +31 40 – 3036000
www.benkgroep.nl


Signet. Altijd Online. Het internet, het opent een wereld aan informatie. Niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven willen we ieder moment van de dag online zijn. Dat is wat er verwacht wordt en dat is onze missie. Opgericht in 1996 en inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende zakelijke Internet Service Provider.

100% zakelijk internet & telecom
Met ons brede aanbod in glasvezelnetwerken in combinatie met diverse DSL-netwerken beschikken wij over de grootste netwerkdekking van Nederland. Hiermee kunt u landelijk elke vestiging en thuiswerker aansluiten en meerdere locaties onderling koppelen. Onze verbindingen met het internet zijn dubbel uitgevoerd op geografisch gescheiden locaties. Het netwerk wordt 24/7 pro actief beheerd zodat storingen direct worden gesignaleerd en verholpen. Daar kunt u op vertrouwen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op uw locatie? Doe dan onze unieke postcodecheck en u vindt altijd een passend aanbod. Uniek in ons portfolio is het Zakelijk Onbeperkt bellen abonnement. Hiermee belt u tegen een vast bedrag per maand onbeperkt naar vaste en mobiele bestemmingen in Nederland én Europa!
Persoonlijke benadering
Persoonlijke service, met aandacht voor uw belangen, dat is waar wij naar streven. Bovendien krijgt u een vast contactpersoon bij onze servicedesk, dat is wel zo prettig. Wij benaderen u zoals wij zelf benaderd zouden willen worden. Met kennis van zaken, no-nonsense en met een vleugje humor. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.
Het team
Het Signet-team bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s. Door de structuur van onze organisatie zijn de lijnen kort en de medewerkers betrokken.
Als onderdeel van de IT-Ernity groep maken we deel uit van ruim 85 professionals. IT-Ernity is met al haar labels in staat om de volledige keten van outsourcings oplossingen te leveren en te beheren.

Wilt u meer lezen over onze diensten? Blader dan door onze website
info@signet.nl of 085 747 0000


Solcon
Solcon verzorgt al meer dan 20 jaar het meest veilige en betrouwbare internet van Nederland. Omdat het gebruik van internet enorm laagdrempelig is, kan het lastig zijn om in te schatten hoe veilig u en uw bedrijf eigenlijk zijn. Bij Solcon vindt u de meest geavanceerde filters en de veiligste dataopslag van Nederland. En mocht er toch een virus binnenkomen, dan beschikt het Solcon netwerk over een beveiligde omgeving en nemen wij proactief contact met u op. Bovendien beschermen wij u en uw bedrijf tegen internetcriminaliteit zoals malware, phishing en ransomware.
Naast het thema veiligheid werken we ook actief aan innovaties met hoge kwaliteit infrastructuur. Onze beide datacenters zijn onderling verbonden met een glasvezelring. Naast EFX heeft Solcon een koppeling met de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), NL-IX, de media gateway in Hilversum en met NDIX. Solcon biedt via EFX betrouwbare producten en diensten voor de zakelijke markt, zoals:
• Glasvezel internet
• Co-locatie
• Hosting
• Online Backup
• Telefonie
• VPN

Zie voor meer informatie www.solcon.nl of 088 003 2222


logo-tri-ned

Wie is TriNed Zakelijk?
TriNed Zakelijk is gevestigd in Sint-Oedenrode, direct onder de rook van Eindhoven. Sinds 1999 levert TriNed internet en telefonie via ADSL. In 2008 werden deze diensten aangevuld met televisie en ook via glasvezel aangeboden. Mobiele telefonie werd in 2013 aan het dienstenpakket toegevoegd. Daarmee is dit familiebedrijf verworden tot één van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel. Dagelijks vertrouwen vele particulieren en bedrijven op de diensten van TriNed Zakelijk.

TriNed heeft een landelijk netwerk van dealers en eigen servicemonteurs. Zo heeft u altijd de klantenservice bij u om de hoek en dat is erg handig. De diensten internet, telefonie, televisie en mobiel worden geleverd aan bedrijven, instellingen en particulieren. Informeer via 088 0803080 of verkoop@trined.nl naar de mogelijkheden.